Amanda Björkell, 16 – Finland

Jag är som de flesta tonåringar och spenderar mycket tid på sociala medier som t.ex. Instagram. Jag såg på Instagram en bild på ett landskap med en söndrig lampa i förgrunden. Jag tyckte att det var en rolig idé och bestämde mig för att prova. Resultatet blev faktiskt bättre än jag hade tänkt! Dock var de lite svårt att fota ensam, då jag skulle ha behövt hantera kameran med två händer, men bara kunde göra det med en hand då jag behövde den andra handen till att hålla i lampan.


Like most teenagers, I spend a lot of time on social media, for example Instagram. On Instagram, I saw an image of a landscape with a broken lightbulb in the foreground. I thought it was a fun idea and decided to try it. The result turned out better than I expected. It was, however, a little difficult to photograph alone. I would have liked to handle the camera with two hands, but could only manage with one since I needed to hold the lightbulb with one hand.
Translated by Kara Fairchild