Linn Persson, 18 – Sverige

Detta är en bild på mina tvillingsystrar. Eller egentligen är de mina trillingsystrar eftersom att jag är den tredje. Detta är också första fotograferingen där båda mina syskon gick med på att gå utanför sina bekvämligheter och låta mig lägga obekväma och möjligen giftiga ormbunksblad på deras bara överkroppar. Många spindlar fanns med under fotograferingen… Detta är den typen av fotografi jag gillar mest att ta- konstnärligt porträtt där man använder sig av naturen som rekvisita- och som fotograf är detta en av mina favoritbilder.


This is a photograph of my twin sisters. Well, actually, they are my triplet sisters because I am their third. This is the first photography session where both my siblings agreed to step out of their comfort zones. They let me lay uncomfortable – and potentially poisonous – fronds on their bare upper bodies. A lot of spiders were present during the session. This is the type of photography – artistic portraits using nature as a prop – that I enjoy doing the most -. As a photograph, this is one of my favorites.
Translated by Kara Fairchild