Linn Persson, 18 – Sverige

Detta är en bild av mig och min pojkvän. Jag älskar bilden inte bra av den anledningen att killen på bilden betyder mest för mig. Utan för att bilden är äkta. Inget är forcerat och känslorna är äkta. Jag är så van vid att planera och posera bilder med mina modeller, så det känns speciellt för mig när man bara kan förlita sig på varandra och kärleken.


Ово је фотографија мог дечка и мене. Волим ову слику не само зато што дечко на њој је мени најдражи на свету, већ и зато што је фотографија реална. Ништа није усиљено. Осећања су искрена. Навикла сам да планирам и намештам фотографије с моделима, тако да је осећај заиста добар кад можемо једноставно да се ослонимо једно на друго и на љубав коју делимо.
Translated by Jasna Rodic
Ovo je fotografija mog dečka i mene. Volim ovu sliku ne samo zato što dečko na njoj je meni najdraži na svetu, već i zato što je fotografija realna. Ništa nije usiljeno. Osećanja su iskrena. Navikla sam da planiram i nameštam fotografije s modelima, tako da je osećaj zaista dobar kad možemo jednostavno da se oslonimo jedno na drugo i na ljubav koju delimo.
Translated by Jasna Rodic

This is a photograph of my boyfriend and me. I love this picture not just because the guy in the photograph means the most to me, but also because the photograph is real. Nothing is forced. The feelings are genuine. I am used to planning and posing photographs with my models, so it feels really good when we can just rely on one another and the love that we share.
Translated by Kara Fairchild