Omi, 18 – New Zealand

I’m sending this photo because it makes me mellow and excited, I love traveling, I’ve travelled a LOT in my 18 years of life. This photo reminds of my holidays and the different people I’ve met during my trips.

The photo is actually from the top balcony of my house, I live on top of a hill in Auckland, next to a harbour. I got the pair of sunglasses for free from filling out a survey in/at university.

I edited the photo’s vibrance and saturation in photoshop but that’s it. No added images or whatever.


Я шлю це фото, тому що воно розчулює та збуджує мене, я люблю подорожі, у свої 18 роки життя я БАГАТО подорожувала. Це фото нагадує мені про подорожі, та про різних людей що я зустрічала.

Фото насправді зроблене з верхнього балкону моєї домівки, я живу на верхів’Ї схилу в Окленді біля гавані. Я придбала окуляри безкоштовно після проходження опитування в університеті.

Я відкорегувала  насиченість за допомогою фотошопа та й усе. Нічого зайвого.
Translated by Nadezhda Molodaya

Ua dërgoj këtë fotografi sepse më eksiton e më bën të shkrihem; unë kam shumë dëshirë të udhëtoj dhe kam udhëtuar SHUMË përgjatë 18-të viteve të mija. Kjo fotografi m’i përkujton pushimet e mija dhe njerëz të ndryshëm që i kam takuar gjatë këtyre udhëtimeve.

Kjo fotografi në fakt është bërë nga balkoni i epërm i shtëpisë sime. Unë jetoj në maje të malit në Auckland, që gjindet pranë një porti. Syzet i kam falas, nga pjesëmarrja ime në një sondazh në Universitet.

Përmirsova ngjyrimin e fotografisë pak me fotoshop, por kjo është kjo. Nuk ka asnjë pamje apo diçka tjetër të shtuar.


Estou enviando essa foto porque ela me deixa feliz e animado, eu amo viajar, já viajei MUITO em meus 18 anos de vida. Essa foto lembra os meus feriados e as diversas pessoas que conheci durante minhas viagens.

Ela é, na verdade, da varanda da minha casa. Eu moro em cima de uma colina, próxima a um porto, em Auckland. Consegui o par de óculos de graça, ao preencher um questionário para a universidade.

Editei a saturação e vibração das cores no photoshop, mas foi só isso. Nenhuma adição na imagem ou nada parecido.
Translated by Vinicius Freire

我发这张照片因为它让我柔和,让我兴奋。我爱旅行,18年来我旅行很多次。这张照片让我想起假期和旅行中遇到的人。

照片是从我家房子顶层阳台拍的。我住在奥克兰靠近海港的一座小山顶上。给大学填问卷免费得到这副墨镜。

我只用photoshop编辑了照片的色彩饱和度,没有添加图像或者做别的改动。
Translated by Yilei Yuan


Estoy mandando esta foto porque me pone de manera apacible y emocionado. He viajado MUCHO en mis 18 años de vida. Esta foto me recuerda de vacaciones y de la variedad de gente que he conocido durante mis paseos.

Esta foto es desde el balcón mas alto de mi casa. Vivo en una colina en Auckland, al lado de un puerto. Tengo unas gafas de sol que me dieron gratis por llenar una encuesta en la universidad.
Translated by Sergio Eduardo Leal 

Siunčiu šią nuotrauką, nes į ją žiūrėdama jaučiu džiaugsmą. Mėgstu keliauti, per savo 18 gyvenimo metų keliavau LABAI daug. Ši nuotrauka primena man atostogas ir įvairius žmones, kuriuos sutikau keliaudama. Nuotrauka iš tiesų daryta iš mano namų balkono. Gyvenu kalvos viršūnėje, Oklande, netoli uosto. Šiuos akinius gavau nemokamai, užpidžiusi apklausą savo universitete.

Šiek tiek fotošopu pakoregavau nuotraukos spalvas, bet tik tiek. Nėra jokių pridėtų vaizdų ar panašiai.
Translated by Viktorija Kontenytė